Форум поддержки U2C S+, OptiBox, CryptoBox, Amiko, Vu+, Alma и других спутниковых ресиверов.
asot писал(а):я б хотів запитати розробників """U2C Master Combo (S2+T2)""" чим вони думали коли випускали цей ресівер, я придбав його близько рік тому, разом з ( Беспроводной USB Wi-Fi адаптер U2C N Realtek RTL8188ETV Wireless LAN 802.11n USB 2.0 Network Adapter ) який працював з прошивками v2.1.12 , 2.1.13 2016.02.16, 2.1.14 от 19.02.2016, v2.1.16 от 26.02.2016 , потім перестав тому що розробники так вирішили і вирізали драйвер з прошивки.
З ним постійні проболеми то з youtube не перемотує, то вимикається при перемикані телеканалів , то вимикається на iptv, потім пропадає меню лише стрілки . Я постійно чекаю на нову прошивку що в ній зроблять все так як має бути без багів , вимкнення, перезагрузки, що буде працювати з різними wifi адаптерами . Але я розумію що розробники вже розпродали ці ресівири заробили кошти ""а прошивку нормальну не зробили "" і поставили великий болт на тих хто купив ці ресівери.
Дайте хоча б софт яким можна редагувати ці прошивки і люди які їх купили самі собі допрацюють.
P.S мені кажеться шо я купив кота в мішку![]()
![]()
Вернуться в Вопросы/ Ответы/Ремонт/Восстановление/Отзывы о работе ресиверов U2C/uClan
Зарегистрированные пользователи: нет зарегистрированных пользователей